Selecteer een pagina

Aanbiedingen

Dit zijn de leukste hotel aanbiedingen in Dublin

Ga jij binnenkort naar Dublin? Dan is een mooi hotel op de beste locatie natuurlijk wat je wilt. Om het vinden van dit hotel wat makkelijker te maken voor je, hebben we de beste aanbieding op een rijtje gezet. Of je nu dicht bij Temple Bar wilt zitten of liever iets verder aan de rand van het centrum. Voor elk type vakantie is er een perfect hotel! Scroll hieronder eenvoudig door de aanbiedingen en filter op jouw eisen. 

Dublin alleen voor volwassenen? Zeker niet!

We denken bij Dublin vaak direct aan de vele pubs, Guinness en het uitgaansleven. Maar het is zeker geen stad die enkelen voor volwassenen leuk is. Dublin is ook een geweldige stad met veel leuke dingen te doen voor kinderen. Kijk bijvoorbeeld eens naar:

Dublin Zoo: De Dublin Zoo is een van de oudste dierentuinen ter wereld en biedt een geweldige ervaring voor kinderen om verschillende dieren te zien en meer te leren over de natuur.

Imaginosity: Dit is een interactief kindermuseum waar kinderen kunnen spelen, leren en hun verbeelding kunnen gebruiken in verschillende educatieve tentoonstellingen.

Phoenix Park: Phoenix Park is een enorm park waar kinderen kunnen genieten van wandelingen, picknicks en zelfs herten kunnen spotten. Het is ook de thuisbasis van Dublin Zoo.

National Aquatic Centre: Dit waterpark biedt tal van waterattracties en zwembaden, perfect om een dag vol plezier en waterpret door te brengen.

Dublinia: Een interactief museum dat de geschiedenis van Dublin tot leven brengt, met name de Viking- en middeleeuwse periode. Kinderen kunnen hier leren terwijl ze plezier hebben.

 

 


Science Gallery Dublin
:
Dit is een geweldige plek voor nieuwsgierige kinderen om kennis te maken met wetenschap en technologie via interactieve tentoonstellingen en experimenten.

Dublinia Viking Splash Tour: Een rondleiding door Dublin in een amfibievoertuig waar kinderen leren over de geschiedenis van de Vikingen in de stad.

Airfield Estate: Een educatieve en leuke plek waar kinderen meer te weten kunnen komen over boerderijdieren, biologische landbouw en de natuur.

Viking Splash Tours: Een andere populaire rondleiding door Dublin, waar kinderen kunnen genieten van een amusante rit door de stad en het water, terwijl ze meer te weten komen over de Vikinggeschiedenis.

Malahide Castle and Gardens: Een kasteel dat een avontuurlijke ontdekkingstocht biedt voor kinderen, met tuinen om te verkennen en een kasteel om te verkennen.

Dit zijn slechts enkele van de vele leuke activiteiten die Dublin te bieden heeft voor kinderen. Ongeacht de leeftijd en interesses van de kinderen, is er altijd wel iets leuks en leerzaams te vinden in deze bruisende stad. Veel plezier!